Tips uitleg naamkaartjes

Uitleg voor het maken van naamkaartjes

Wil je graag naamkaartjes maken voor bij jullie ceremonie of het diner? Zodat elke gast weet waar hij of zij mag gaan zitten? Lees dan eerst even deze blog met tips, dan weet je precies hoe het moet. 
 

Meerdere naamkaartjes op 1 vel

De naamkaartjes staan met meerdere kaartjes op 1 vel. Je kunt kiezen uit 4 grotere naamkaartjes op 1 vel of 10 smalle naamlabels op 1 vel. Je vult de namen in op de kaartjes en besteld ze als proefdruk. Dit betekent dat je per kaart dus steeds 1 exemplaar besteld en dus de stuksprijs per kaart betaald. In je account in je eigen collectie kun je dan steeds de kaart kopieren en een nieuwe versie aanmaken voor de volgende namen. Je vult dus alle namen los in op de kaartjes en besteld van elke kaart 1 exemplaar. TIP: bestel eerst even een kaart zodat je kunt controleren of je tevreden bent, voordat je alle naamkaartjes besteld.
 

Welk formaat kaart moet ik bestellen?

Voor de 10 naamlabels op 1 vel kun je alleen het formaat van 21x10 cm kiezen. De labels worden dan 2,1x10 cm per stuk. Voor de 4 naamkaartjes op 1 vel adviseer ik om te kiezen voor het formaat van 17x11 cm of 21x14 cm voor het beste resultaat. Je krijgt dan de volgende formaten voor de naamkaartjes:
- 1 kaart van 17x11 cm: 4 naamkaartjes van 8,5x5,5 cm (formaat visitekaartje)
- 1 kaart van 21x14 cm: 4 naamkaartjes van 10,5x7 cm
 

Snij/knip de naamkaartjes

Je moet de naamkaartjes nog wel zelf snijden of knippen. Op de achterzijde zijn stippelijntjes gedrukt zodat de je de kaartjes mooi recht kunt knippen of snijden. TIP: Als je de vellen met de naamkaartjes besteld in de webshop kun je het beste de stippellijntjes op de voorzijde verwijderen en alleen op de achterzijde laten staan. Zo zijn ze op de voorzijde niet meer zichtbaar als ze zijn uitgesneden en zien de labels er netjes uit.

Sorteer Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Goudfolie
Goudfolie
Koperfolie
Koperfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Rosefolie
Koperfolie
Goudfolie
Filters
Wis alle filters