Verzenden en bezorgen

Je wilt natuurlijk graag weten wanneer je je bestelling in huis hebt. We doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te produceren en te versturen. Weet dat alle kaarten met zorg speciaal op maat voor jullie worden gedrukt. Het kan zijn dat de levertijd door drukte een dag kan afwijken, we zijn daarin ook afhankelijk van de bezorgdiensten. We vragen om je begrip hiervoor. Hieronder vind je alle informatie over de verzending en bezorging van jouw kaarten. Heb je nog een vraag over de bezorging, stuur gerust een berichtje!

 

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

- Verzendkosten bestelling tot 50 stuks: €4,95
- Verzendkosten bestelling vanaf 50 stuks: €5,95
 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor de reguliere kaarten geldt: op maandag t/m vrijdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

- De speciale kaarten (met foliedruk, stans of op hout) hebben een langere productietijd van 1 extra werkdag. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag vóór 18.00 uur zijn besteld worden dezelfde dag in productie genomen en de verzending is de eerstvolgende werkdag.

- Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten of enveloppen worden als pakket verzonden via PostNL en worden normaal gesproken op de eerstvolgende werkdag thuisbezorgd. Je ontvangt per mail een track en trace code zodat je het pakket kunt volgen.

- Proefdrukjes en bestellingen tot 19 stuks worden per reguliere post verzonden via PostNL en worden normaal gesproken binnen 1-3 werkdagen bezorgd.

Wil je weten wanneer de proefdruk aankomt? Lees hier alles over PostNL brievenbus post verzendtijden. 
 

Bezorging België

Woon je in België en wil je graag kaarten bestellen? Dat is zeker mogelijk. Houdt er rekening mee dat de bezorging iets kan afwijken van de levertijd in Nederland. De pakketpost is over het algemeen redelijk gelijk, maar de reguliere post met proefdrukjes en bestellingen tot 19 stuks kan er tot 7 dagen over doen.


Bezorging internationaal

We bezorgen in de volgende landen: België, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zweden.

Neem voor de verzendkosten en bezorging over internationaal verzenden contact op. Meer informatie over de bezorgdtijden van internationaal verzenden kun je vinden op de website van PostNL.