De mooiste geboortekaart collecties

De geboorte van jullie kindje verdiend een unieke aankondiging! Een bijzonder geboortekaartje waar al jullie vrienden en familie helemaal enthousiast van worden. Een feestje in de brievenbus! Bekijk alle geboortekaartjes of kies een kaart uit een van de speciale collecties die je hieronder kunt vinden en bestel een proefdruk van jouw favoriete kaart!
 

MEISJES

JONGENS

NEUTRAAL

BIJZONDERE VORM

KALKPAPIER

FOLIEDRUK

KAART MET FOTO

NIEUWSTE KAARTEN

HOUTEN KAARTEN


IN DEZELFDE stijl

Naast de collecties met geboortekaartjes kun je in dezelfde stijl bijpassend drukwerk bestellen. Denk aan een geboortebord, geboorteposter of een kraambezoekboek. Of voeg mooie extra's toe bij de kaart zoals een kraamfeest kaartje, labels en fotokaartjes of bijpassende sluitstickers. Zo past alles mooi bij het geboortekaartje! En heb je hier hulp bij nodig? Stuur een berichtje via het contactformulier en we zetten kosteloos een ontwerp klaar in je account!
 

GEBOORTEPOSTER

RAAMBORDEN

KRAAMBEZOEKBOEK

KRAAMFEEST KAARTJES

LABELS & FOTOKAARTJES

SLUITSTICKERS


Mijn tips voor een perfect geboortekaartje

De afgelopen 10 jaar heb ik meer dan 1000 klanten 1-op-1 mogen helpen met het maken van hun droomkaart. Ik weet dus als geen ander waar je op moet letten bij het maken van een geboortekaartje en weet wat er vaak fout gaat. Al deze kennis deel ik graag met je in mijn blog, waar ik allemaal tips heb verzameld voor het maken van het perfecte geboortekaartje. Check vooral deze blogs, zodat je zeker weet dat er straks geen fout op jullie geboortekaartje staat. ;)


WELKE TEKST ZET JE OP EEN GEBOORTEKAARTJE?


HULP BIJ HET KIEZEN VAN JULLIE GEBOORTEKAARTJE


VEELGEMAAKTE FOUTEN BIJ GEBOORTEKAARTJES


FAVORIETE GEBOORTEKAARTJES bestsellers

Ben je nieuwsgierig welke geboortekaartjes er op dit moment het meest favoriet zijn? Hieronder heb ik de meest gekozen geboortekaarten verzameld. Bestel een proefdruk van jouw eigen favoriet om de kaart in het echt te bekijken. Hulp nodig? Stuur gerust een berichtje via het contactformulier, we helpen je graag!

Sorteer Nieuw Aanbevolen
Goudfolie
Goudfolie
1. Kalkpapier voorkant
Goudfolie
1. Kalkpapier voorkant
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Echt strikje + goudfolie
Stansvorm doorkijkje
Stansvorm doorkijkje
Echt strikje + rosefolie
Stansvorm doorkijkje
Goudfolie
Filters
Wis alle filters