Studio Marjolein Vormgeving > Over Marjolein

Even voorstellen Over Marjolein

Hi there, nice to meet you! Mijn naam is Marjolein de Haan. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en ik mag nu elke dag doen wat ik het liefste doe. Mooie dingen maken. Na mijn studie HBO Communicatie heb ik 5 jaar als grafisch ontwerper bij een reclamebureau gewerkt. Al tijdens mijn studie begon het te kriebelen en kluste ik bij met het maken van logo’s en huisstijlen. Na een aantal trouwkaarten en geboortekaartjes voor vrienden en familie te hebben gemaakt wist ik het zeker: dit is mijn droombaan! In 2014 schreef ik me in bij de KvK en sindsdien werk ik met heel veel plezier voor Marjolein Vormgeving.

Ik ben een perfectionist en ik let er altijd op dat alle details bij een ontwerp kloppen. Ik hou van mooie letters en kan echt verliefd worden op een bepaald lettertype. Ik hou ervan om nieuwe dingen te maken. Om mezelf te blijven uitdagen en vernieuwend te zijn. Het is altijd weer een feest om een bijzonder kaartje te mogen maken of een logo voor iemand die net als ik dromen wil najagen. En elke keer als ik drukwerk ontvang van de drukker of een van mijn logo’s ergens zie hangen krijg ik weer een klein geluksmomentje.

Naast ontwerpen hou ik enorm veel van zingen, zelfgemaakte pizza’s met heel veel groente en het maken van verre reizen. Ik ben gek op fotograferen en het maken van mooie plaatjes. Je ziet mij dan ook vaak met mijn camera, die gaat overal mee naartoe. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde en trotse mama van de 2 liefste kindjes. Met de komst van de webshop ging een lang gekoesterde droom in vervulling: mijn eigen kaarten webshop. Mijn wens is om heel veel toekomstige bruidsparen en ouders blij te kunnen maken met mijn kaarten!