Marjolein - Trouwkaarten en geboortekaartjes ontwerper
Studio Marjolein Vormgeving > Marjolein - Trouwkaarten en geboortekaartjes ontwerper

Even voorstellen Over Marjolein

Hi there, nice to meet you! Mijn naam is Marjolein de Haan, 31 jaar oud, getrouwd met Bas en mama van Jasmijn en Juda. Al 10 jaar ontwerp ik met heel veel liefde trouwkaarten en geboortekaartjes. Na mijn studie HBO Communicatie heb ik eerst 5 jaar als grafisch ontwerper bij een reclamebureau gewerkt waar ik mocht werken voor grote klanten. Ik heb daar ontzettend veel ervaring opgedaan, maar toch had ik niet het gevoel dat ik daar echt gelukkig van werd. Maar na een aantal trouwkaarten en geboortekaartjes voor vrienden en familie te hebben gemaakt wist ik het zeker: dit is mijn droombaan! Ik schreef me in bij de KvK en begon met het ontwerpen van kaarten op maat, op basis van de wensen van de klant. Dit heb ik ruim 9 jaar met heel veel plezier mogen doen voor meer dan 1000 blije klanten.

Sinds 2021 is mijn eigen webshop live: een droom die in vervulling ging! Want zo kan ik nog meer klanten helpen met een unieke kaart en heb ik zelf meer tijd over om te doen wat ik het liefste doe: nieuwe ontwerpen maken en jullie inspireren! Het is een eer om onderdeel uit te mogen maken van zo'n speciaal moment in iemands leven met een trouwkaart of geboortekaartje.

Ik hou niet zo van standaard. En dat is preces de reden waarom ik graag kaarten ontwerp die anders en uniek zijn. Een bijzonder formaat of een speciale afwerking: daar word ik dus echt héél enthousiast van. Ik hou van mooie letters en kan echt verliefd worden op een bepaald lettertype. Ik hou ervan om nieuwe dingen te maken. Om mezelf te blijven uitdagen en vernieuwend te zijn. Het is altijd weer een feest om een nieuw ontwerp van de drukkerij te ontvangen, zo leuk om het dan in het echt te kunnen bewonderen.

Met al mijn ervaring kun je dus wel zeggen dat ik echt een expert ben op het gebied van kaarten ;) Ik deel dan ook graag mijn tips en ervaring met je, zodat jullie de perfecte trouwkaart of geboortekaart kunnen versturen. Al die handige tips heb ik voor je verzameld in blogs die je hier op de website kunt vinden.

Naast ontwerpen hou ik enorm veel van zingen en het maken van verre reizen. Ik ben gek op fotograferen en het maken van mooie plaatjes. Je ziet mij dan ook vaak met mijn camera, die gaat overal mee naartoe. Het maken van alle productfoto's is dus ook een van mijn favoriete bezigheden :) Wil je meer weten? Je kunt me online vinden via Instagram en Pinterest voor meer tips, de nieuwste ontwerpen en een kijkje achter de schermen. Zie ik je daar?

Liefs, Marjolein