Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom de feestdagen

De feestdagen hebben tot gevolg dat de levertijden langer zijn dan gebruikelijk. We willen je vragen er rekening mee te houden dat de levering van jouw bestellingen hierdoor iets langer duurt. Je kunt ons deze dagen altijd via e-mail bereiken!
 

Wij zij op deze dag gewoon bereikbaar. De productie en verzending is ook zoals een reguliere vrijdag. Houd wel rekening met mogelijk vertragingen bij PostNL/DHL door de vele bestellingen tijdens de feestdagen. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Wij zijn deze dag niet bereikbaar, er gaan geen bestellingen in productie en er worden geen pakketjes of proefdrukken bezorgd door PostNL/DHL. Plaats je een bestelling op 31 maart? Dan gaat jouw eindbestelling op maandag 1 april in productie. Proefdrukken worden op dinsdag 2 april geproduceerd en verzonden. Houdt dus rekening met 1-2 dagen extra levertijd in verband met de feestdagen. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Wij zijn deze dag niet bereikbaar, er worden geen pakketjes of proefdrukken bezorgd door PostNL/DHL, maar de productie gaat grootendeels wel weer draaien. Plaats je een bestelling op 1 april voor 18.00 uur? Dan gaat jouw eindbestelling diezelfde dag nog in productie. Proefdrukken worden op dinsdag 2 april geproduceerd en verzonden. Houd dus rekening met 1 dag extra levertijd in verband met de feestdagen. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.